Beroepsvereniging
voor zelfstandige
communicatieprofessionals

Opdrachten krijgen

Alles over opdrachten verwerven en opdrachtgevers vinden:

“Voor Vifort en ZZP Nederland bouwen we aan een intelligent Matchingsysteem voor opdrachtgevers en ZZP’ers. Via data-gedreven technologie dat verder gaat dan je kunt voorstellen. Er is geen ‘old boy’s netwerk’ meer nodig voor een fijne opdracht.” – Anne Winters, 8vance

Vifort werkt samen met 8vance. Samen met hen brengen we opdrachten en communicatieprofessionals bij elkaar in een slim systeem en app. Dat doen we op een voor Nederland unieke en slimme manier met een algoritme en jouw persoonlijk profiel. In de toekomst kunnen we ook opdrachten matchen met jouw data en e-portfolio op basis van EQF/NLQF certificering. De technologie is een zelflerend systeem. Doordat jij opdrachten goed- of afkeurt, weet het systeem steeds beter welke opdrachten het beste passen bij jouw wensen. Ook voor wie zelf op zoek wil naar opdrachten en nieuwe opdrachtgevers hebben we op deze pagina veel tips en adviezen.

Speerpunten voor dit jaar zijn

De start van het matching systeem voor Vifort rond januari 2020. Daarnaast kun je na de zomer je e-portfolio vullen op basis van CommTop EQF/NLQF, verdiepen in de cultuur van je opdrachtgever, het maken van startdocumenten bij opdrachten en de mogelijkheid van intervisie als je even vastloopt met een opdracht.

Hieronder antwoorden op de volgende vragen.