Beroepsvereniging
voor zelfstandige
communicatieprofessionals

Kwaliteitsregister

‘Samen met partners bieden wij overheid, bedrijven, werknemers en zelfstandigen in de communicatiebranche een breed pakket van diensten voor vaktechnische en persoonlijke ontwikkeling.’ – Jenny Le Large, directeur stichting CommTop

Jouw opdrachtgevers willen kwaliteit. Ben je in staat om dat te leveren en kan je dat bewijzen?

Faire beloning voor zelfstandige professionals in onze branche

Ons streven is om zoveel mogelijk communicatieprofessionals zich te laten certificeren op hun eigen niveau om zo te zorgen voor een faire beloning in een eerlijke open arbeidsmarkt. Door intensief samen te werken met de stichting CommTop, het kwaliteitsregister voor de communicatiebranche, bieden we je fikse korting en hulp op de mogelijkheden voor certificering. Ook als je geen formeel communicatieonderwijs hebt gevolgd, hebben we de juiste route volgens heldere en duidelijke Nederlandse en Europese standaarden. Voor een eerlijke, open arbeidsmarkt met faire beloning.

Certificering van jouw kwaliteiten

Stichting CommTop ondersteunt bij het kiezen van je eigen pad. CommTop helpt vast te stellen wat je al bereikt hebt. Certificering via CommTop biedt inzicht en zelfvertrouwen in je kunnen op dit moment en voor jouw volgende carrièrestap. Je kunt zich sterker positioneren en onderstrepen wat je waard bent. CommTop biedt je de kans op meer erkenning en zichtbaarheid.

Certificering van professionals in de communicatiebranche https://www.commtop.nl/certificeringsprocedure-commtop/
naar Nederlandse en Europese standaarden (EQF/NLQF) https://www.commtop.nl/certificering-communicatiebranche/